Sheree's System - So In To You

Inte lätt att vara liten och stor på samma gång

Våran lilla tjej ska börja skolan snart. Hon har lite ångest för det samtidigt som hon ser fram emot det jättemycket. Hon är för stor för förskolan nu. Hon har gått och längtat till skolan det sista året. Men samtidigt oroar hon sig för hur allt kommer att bli nu. Att hon inte kommer ha samma tillsyn nu längre. Hon får ta mer ansvar. Dessutom har hon sett att de har gjort om på förskolan sedan hon slutade och hon är glad för de nya sakerna för de andra barnen men samtidigt ledsen för att hennes favoritsaker är borta. Hennes sandlåda där hon satt och gjorde sandkakor. Hennes balansstaket runt gungorna är borta nu. Tänk att man kan vara nostalgisk även när man är liten. Inte lätt att vara liten och samtidigt bli stor på ett sätt.