Sheree's System - So In To You

Skönt att få lite idéer

Ja det är skönt att ibland få lite inspiration till vad man ska laga för mat. Att få lite middagsförslag är verkligen något som jag tycker är bra att få. Då blir så mycket roligare att laga maten om man har lite inspiration så att det inte blir samma varje dag. För det kan ju lätt bli lite tråkigt att äta samma varje dag eller att a det blir samma varje vecka.
Ja det finns så mycket bra som man kan hitta på och det är ju toppen när man kan dela med sig med vad det är man ska äta så att andra kan få inspiration och kunna laga något nytt.

Tycker om att pröva nya saker

Jag tycker det är kul att pröva nytt och det är ju gott också. Så det är ett tips till alla som tycker att det börjar bli lite samma mat hela tiden. Då kan man kasta om lite och göra något nytt så att det känna lite roligare och att det inte blir så tråkigt.
Ja det finn så bra tips man kan få online och så goda recept som man kan följa. Ja man ska inte känna att man inte kan göra det utan man ska pröva och sen ge sig hän och så kanske man upptäcker att man har hittat en ny favorit maträtt som man gärna vill ha flera gånger om. Ja det är inte så konstigt om det skulle var så, det är väldigt vanligt att det är så och att man hittar nya favoriter. Så det är kanske ett bra helg tips till alla som är ute efter ett litet tips att kolla upp något nytt recept för kvällen så att det blir lite nya smaker att pröva på. Det brukar vara uppskattat att pröva på det och det är ju härligt.